BEREIKBAARHEID

Hoe bereik ik het NK Wielrennen in Kerkrade?

Algemeen
Volg wegwijzers NK Kerkrade.

Vanuit Eindhoven/Geleen
A2, neem bij knooppunt Kerensheide de A76 richting Heerlen. Volg op knooppunt Ten Esschen de N281 richting Heerlen. Neem vervolgens de afslag Kerkrade-West /Landgraaf (afslag Parkstad Limburg Stadion).

Vanuit Maastricht/Valkenburg
A79 richting Heerlen, einde rechts N281 richting Aken. Neem vervolgens de afslag Kerkrade-West /Landgraaf (afslag Parkstad Limburg Stadion).

Volg na de afslag Kerkrade West/Landgraaf de blauwe ANWB-borden richting Kerkrade. Rijd via de Kerkradersteenweg door tot aan de verkeerslichten bij de dierentuin GaiaZOO.
Wilt u de wedstrijd bekijken in de buurt van de finish, dan rijdt u rechtdoor en volgt u de borden naar de parkeerplaatsen op de Hammolenweg. Als u het NK Wielrennen op de Haanraderweg wilt volgen slaat u linksaf (Dentgenbacherweg) en volgt u de borden Haanraderweg/ Rolduc/ Duivels Bosch.

Weekendafsluiting A73 tussen Venray en Horst-Noord richting Venlo
Rijkswaterstaat voert van vrijdag 21 juni 21.00 uur tot maandag 24 juni 06.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan de A73. Het asfalt en de voegovergangen van viaducten worden vervangen. In verband met deze werkzaamheden is de A73 afgesloten tussen Venray en Horst-Noord, in de richting van Venlo. Houd rekening met omleidingsroutes, extra reistijd en onverwachte drukte.

VIP’s en genodigden
VIP’s en genodigden nemen op de N281 de afrit Kerkrade /Simpelveld. Aan het einde van deze afrit linksaf slaan. Vanaf dit punt zijn de verschillende routes naar de parkeerplaatsen door middel van borden aangegeven.

Campers
Volg route parkeerplaatsen Hammolenweg .

Openbaar vervoer
Wielerliefhebbers die met het openbaar vervoer reizen kunnen per trein doorrijden tot het station Kerkrade Centrum (nabij Continium). Het wedstrijdparcours en de Markt in Kerkrade bevinden van hieruit op loopafstand (5 min.).

Bezoekers die per bus komen kunnen onder meer gebruik maken van Veolia, stadsbus 28 (Heerlen-Kerkrade). Deze buslijn heeft het station Kerkrade Centrum als eindbestemming (nabij Continium). Het wedstrijdparcours en de Markt in Kerkrade bevinden zich van hieruit op loopafstand (5 min.).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *