AYLA EN NOOR RONDEMISSEN TIJDENS NK

Rondemiss Ayla Holka
Ik ben Ayla Holka en zit op vwo 4 op het St. Janscollege te Hoensbroek. Mijn hobby is paardrijden, hiermee heb ik de Limburgse kampioenschappen gehaald. Ook heb ik een keer deelgenomen aan de Nederlandse kampioenschappen dressuur. Ik vind het een eer om tijdens het NK Wielrennen onze kampioenen te feliciteren. Zelf zit ik niet op de fiets maar zoals uit bovenstaand blijkt wel veel in het zadel.

Rondemiss Noor Quaedvlieg
Ik ben Noor Quaedvlieg en ik zit op 4 Havo op het Bernardinuscollege in Heerlen. Mijn hobby’s zijn dansen, skiën en reizen. Ik ga iedere dag met de fiets naar school; in totaal 20 kilometer per dag. Ik houd ervan om te stralen en vind het leuk om te zien hoe mensen na hun prestatie reageren. Als Rondemiss bij het NK Wielrennen komt dit beide aan de orde. Mijn vader doet aan wielrennen en daardoor krijg ik er vaker dingen van mee. Soms kijk ik samen met hem naar verslagen van wielerwedstrijden.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *