Verkeersmaatregelen rond parcours NK

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2013 vindt het Nederlands Kampioenschap Wielrennen in Kerkrade plaats. De start en finish is op beide dagen voor de Rodahal. Tijdens het evenement zijn er verschillende verkeersmaatregelen nodig om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt.

Om het evenement goed te laten verlopen, willen wij u informeren over de benodigde maatregelen. Als u een bewoner bent op of langs het parcours dan zijn deze maatregelen voor u van toepassing. Deze bewoners zullen overigens ook persoonlijk een bericht ontvangen over de maatregelen. We vragen namelijk uw begrip voor het afsluiten van wegen en het afsluiten van het parcours in de nabijheid van uw woning of pand. Politie, verkeersregelaars en de organisatie zullen ervoor zorgen dat alles in goede orde gebeurt.

Parcours
Het parcours is tijdens de twee dagen van het evenement volledig afgesloten (kijk voor het kaartje onder ALGEMENE INFORMATIE, Parcours). In de straten van het parcours geldt tijdens het evenement een parkeerverbod. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om hier uw auto niet te parkeren. Tijdens het evenement is de enige route om het parcours te verlaten via de Ailbertuslaan en de Roderlandbaan. De verkeersmaatregelen gelden van zaterdag 22 juni 8.00 uur tot zondag 23 juni 18.00 uur.

Informatie
Meer informatie over de bereikbaarheid kunt u vinden op www.kerkrade.nl of op www.nkwielrennenkerkrade.nl. U kunt ook tijdens kantooruren bellen naar de gemeente Kerkrade telefooonnummer 14 045. Tijdens het wielerweekend is er vanaf 9.00 uur een algemeen informatienummer.