Pers

Belangrijk
Op donderdag 20 juni berichten wij u via mail of uw accreditatieaanvraag is gehonoreerd. Tevens geven wij u dan de benodigde informatie rondom bereikbaarheid en parkeren tijdens het NK.

Perscentrum: Rodahal
Het perscentrum is gevestigd in de Rodahal, Europaplein 1 te Kerkrade. Deze ruimte is geopend voor aanvang van de wedstrijduren van het NK Wielrennen. Zaterdag 22 juni is het perscentrum geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur en op zondag 24 juni van 8.30 tot 18.00 uur. In de Rodahal kunnen persvertegenwoordigers gebruik maken van het aanwezige Wifi-netwerk. Voor vragen kunt u zich wenden tot een van de communicatieadviseurs aanwezig in de persruimte. Het is mogelijk om de wedstrijd te volgen op een LCD-scherm in het perscentrum.

Persconferentie
Op zaterdag 22 en zondag 23 juni zijn na afloop van de wedstrijden persconferenties gepland in de Rodahal. Hier krijgen vertegenwoordigers van de pers gelegenheid om de nummers 1, 2 en 3 vragen te stellen.

Reserveren ISDN-lijn
Tegenover start/ finish is een tribune gerealiseerd. Een gedeelte daarvan is voor de pers gereserveerd en kan door u gebruikt worden. Op de tribune is gezorgd voor een ISDN-aansluiting en is er internet beschikbaar. Wit u gebruikmaken van een ISDN-lijn dan kunt dit kenbaar maken via het adres [email protected] We vragen dan tijdig een lijn aan en reserveren deze op beide dagen onder uw naam. Op de perstribune wordt vervolgens een werkplek gereserveerd die is voorzien van draadloos internet. De kosten voor reserveren en gebruik zijn € 250,- (excl. BTW) per lijn. Reserveren kan tot 1 juni 2013.