NK wielrennen uitgebreid op L1 TV

L1 zendt zaterdag 22 juni live de vrouwenkoers uit. Marianne Vos, in 2012 tweede achter Annemiek van Vleuten, is favoriet voor de titel.

L1 zendt zaterdag 22 juni live de vrouwenkoers uit. Marianne Vos, in 2012 tweede achter Annemiek van Vleuten, is favoriet voor de titel.

L1 besteedt komend weekeinde uitgebreid aandacht aan het Nederlands Kampioenschap Wielrennen in Kerkrade.

Zaterdag
Op zaterdag 22 juni zendt L1TV de vrouwenwedstrijd rechtstreeks uit. Vanaf 15 uur blikt presentator Bas van Mulken met deskundigen vooruit op de race. Sander Kleikers en wielrenster/journaliste Jeanine Laudy verzorgen het commentator bij de beelden. L1 SPRT komt vanaf 17.45 uur ook live vanuit Kerkrade met een uitgebreide samenvatting van de vrouwenrace, een samenvatting van de beloften en reacties op de koers.

Zondag
Op zondag blikt L1SPRT om 17.45 uur terug op de mannenrace met een lange samenvatting, de reacties en veel sfeerbeelden vanuit Kerkrade.

Chef-sport Maurice de Heus: ‘Wij zijn heel blij dat we de vrouwenkoers exclusief rechtstreeks kunnen uitzenden. Het past in ons streven om veel (sport)evenementen live uit te zenden. Wielrennen is daarnaast één van de provinciale sport-speerpunten. Met Limburgse deelnemers zoals Sabrina Stultiens bij de vrouwen, Bob Schoonbroodt en Mike Teunissen bij de beloften en Poels, Ruijgh, Curvers en Dumoulin bij de mannen elite, telt onze provincie mee. Zeker op eigen Limburgse bodem!’